Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunkiuutiset muuttuu kesällä yksipäiväiseksi – Keskiviikon lehdestä tulee entistä tuhdimpi lukupaketti

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset muuttaa ilmestymisaikojaan. Lehden lauantainumero lakkautetaan kesäkuun puolivälissä. Viimeisen kerran viikonlopun lehti ilmestyy lauantaina 11. kesäkuuta.

Siitä lähtien Kaupunkiuutiset ilmestyy ainoastaan keskiviikkoisin. Samalla keskiviikon printtilehdestä tulee aiempaa suurempi lukupaketti.

Verkossa Kaupunkiuutisten jutut ilmestyvät entiseen tapaan pitkin viikkoa.

Ei henkilömuutoksia

Hämeenlinnan seudulla ilmestyvä kaupunkilehti on ilmestynyt kesäisin jo aiempinakin vuosina vain kerran viikossa. Nyt muutos kerran viikossa ilmestyväksi printtijulkaisuksi on kuitenkin pysyvä ratkaisu.

– Lauantainumeron kannattavuutta on seurattu pidemmän aikaa ja yhtenä syynä jatkoon on ollut suojautuminen mahdolliselta kilpailulta. Tämä uhka poistui yrityskaupan myötä, mikä mahdollistaa oman tuotetarjonnan optimoinnin, toteaa Hämeen Median liiketoimintajohtaja Jarkko Haukilahti.

Yrityskaupalla hän viittaa Kaupunkiuutisten nykyiseen omistajaan Keskisuomalainen-konserniin. Lammilla ilmestyvä Keski-Häme kuuluu samaan konserniin.

Muutoksella ei ole vaikutusta Kaupunkiuutisten vakituisiin henkilöresursseihin. Kaupunkiuutisten toimituksessa jatkavat edelleen toimitussihteeri Heli Karttunen, toimittaja A-P Sarjanto sekä vt. päätoimittaja Riikka Happonen.