Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Sinnikäs Sani viihtyi vaatimattomissa olosuhteissa ja solmi Farmissa hyödyllisiä suhteita

Ihan ensimmäiseksi varoitus: Jos et halua tietää, kuinka lauantain 7.5. Farmi-jaksossa käy, älä lue tätä juttua pidemmälle.

Hämeenlinnassa kasvaneen ja aikuisenakin pitkään asuneen Sanin eli Saija Aartelan edesottamuksia on saatu seurata tänä keväänä Farmi Suomi -ohjelmassa.

Siinä julkkikset elävät kuukauden ajan maatilalla ilman juoksevaa vettä ja sähköä eläimiä ja hyötykasveja hoidellen ja pehtoorin antamia visaisia tehtäviä tehden.

Sarja on edennyt jo aivan loppumetreille. Finaali tulee televisiosta kahden viikon kuluttua, ja Ruutu+-palvelussa on näkyvissä jo semifinaalijaksokin.

Sanna Mämmi päihitti Sanin

Tosi-tv-konkarina Sani pärjäsi Farmissa hyvin. Hän pääsi viiden viimeisen kilpailijan joukkoon, mutta putoaa tänään lauantaina nähtävässä jaksossa.

Joogi Sanna Mämmin voimat osoittautuvat Sania suuremmiksi.

Sarjan seuraajat eivät joudu kuitenkaan hyvästelemään Sania lopullisesti, sillä hänet nähdään tämän kauden jokaisessa jaksossa. Lähes kaikki jo pudonneet kilpailijat nimittäin tekevät paluun televisioon ensi viikon jaksossa.

Sanin tv-aika on siis miltei yhtä suuri kuin voittajankin.

Ronski huumori naurattaa

Sani näyttäytyy ohjelmassa sympaattisena, eläimistä välittävänä hahmona, jonka ronskilla huumorilla maustetut jutut todella viihdyttävät myös toisia kilpailijoita.

Laulaja myös solmi Farmilla hyödyllisiä suhteita, sillä hän kertoo ohjelmassa sopineensa kanssakilpailijoidensa kanssa yhteistyöstä Kainuussa.

Aiemmin Nakkilassa kartanokonkurssin tehnyt Aartela on nimittäin tätä nykyä viritellyt matkailubisnestä Vuokattiin.

Hämptonissa toivotellaan oman kaupungin tytölle onnea uusiin koitoksiin pohjoisessa.