Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Yhen illan juttu käynnistää Villa Marengin kesäkauden – Teemapäivänä tarjolle tulee jäätelöherkkuja sekä hurmaavia tapettikuosisia vaatteita

Yrittäjä Karoliina Frank kannustaa yrityksiä yhteistyöhön. “Talvi oli alalla painajaismainen, mutta nyt kesä alkaa olla kulman takana ja iloinen aika käsillä.”

Tulevana perjantaina kahvila Villa Marenki muuntautuu myös vaatekaupaksi.

Yrityksen yhteistyökumppani pystyttää kahvilaan yhden päivän ajaksi pop up -puodin, jossa se myy vaatemallistoaan. Kyseessä on erityisesti sisustustuotteista tunnetun Pip Studion vaatemallisto.

– Vaatteet on valmistettu samoista, hurmaavista, värikkäistä kukkakuoseista kuin kahvilan tapetit. Siksi päivän teemana onkin “erotu tapetista”, yrittäjä Karoliina Frank paljastaa.

Tempaus on osa kahvilan Yhen illan juttu -teemapäivän tarjontaa.

Kesäkausi käyntiin perjantaina

Yhen illan juttu avaa myös kahvilan kesäkauden. Sitä on odotettu.

– Talvi oli alalla painajaismainen, mutta nyt kesä alkaa olla kulman takana ja iloinen aika käsillä.

Perjantaista alkaen kahvilaan tulee tarjolle kesän herkkuja, kuten pirtelöitä, jäätelöitä ja talon omaa seljankukkaspriziä.

– Spriziä saa myös alkoholittomana. Toivomme siitä kesän hittituotetta.

Kokeilussa laajemmat aukiolot

Kahvilassa kokeillaan lisäksi laajempaa aukioloa. Ovet ovat avoinna arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 9–17.

– Olemme sitkeästi päättäneet pitää auki iltakahdeksaan, vaikka illat ovat vielä olleet tosi hiljaisia. Olemme tiettävästi ainoa yksityinen kahvila Hämeenlinnassa, joka on arkisin noin myöhään auki.

Vapusta alkaen kahvila on avoinna myös sunnuntaisin, alkuun kello 11–15.

– Tarkoitus olisi jatkaa sunnuntain aukioloa ainakin syyskuun alkuun asti. Tarvittaessa pidennämme sunnuntain aukioloaikaa.

Yrittäjän suunnitelmissa on osallistua vastaaviin tapahtumiin jatkossakin ja hän kannustaa siihen myös muita.

– Olemme aidosti “ekosysteemiyritys”, osa palveluketjua. Meille tullaan, kun on ensin vierailtu tai vaikka shoppailtu muualla. Yhteistyön avulla saamme kaikki iloisia asiakkaita, ja sen vuoksi teemme yhteistyötä mielellämme.

Villa Marenki on avoinna perjantaina 8.4. kello 8–20.