Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maailmassa on vielä mahdottomampia parisuhteita – Eihän tässä ole vielä mitään hätää

Minä olen niitä ihmisiä, jotka kyllä pesevät hampaansa ja kainalonsa, mutta menevät usein meikit päällä nukkumaan. Kuka sitä naamaa nyt jaksaa aina puljata.

Ja sitten sain lahjakortin luksuskasvohoitoon paikalliseen kauneushoitola Daliin. Ajattelin hoidon olevan kidutuksen kaltaista mustapäiden puristelua. Verta ja kyyneliä. Ja että näyttäisin käsittelyn jälkeen Paavo Pesusieneltä.

Pah! Rentouttava musiikki soi taustalla, suihkulähde solisi ja turpavärkkiäni puhdistettiin ultraäänellä, Kuolleenmeren mineraaleilla ja hierottiin oikein KAKSI hekumallista TUNTIA!

Kysyin sitten muodon vuoksi kosmetologilta, että onko minun ihoni aivan hirveä? Odotin tietysti kuulevani, että kyllä olet hyvin säilynyt ja rypytön…

Kosmetologi tokaisi, että on sitä joskus pahempiakin nähty!

Kahden minuutin retriitti

Olin vuosia polttamatta, mutta viime aikoina olen toisinaan sortunut sikareihin.

Muruni polttaa tupakkaa ja olen ihmetellyt, kun hän vain imaisee sen, sen kummempia ajattelematta, kun minä taas oikein keskityn nauttimaan tästä sikaripaheesta.

Erehdyin kutsumaan tuprutteluani eräänlaiseksi retriitiksi. Muru tokaisi, että se onkin juuri minun luonteelleni sopiva hiljaisuuden retriittiaika, pari minuuttia.

Kohlolla on ongelmansa

Minä olen jo jonkun aikaa koittanut taiteilijaelämän ohella tehdä muutakin työtä. Niin, ihan sitä oikeaa.

Minua pyydettiin henkilökohtaisen avustajan hommiin. Olen kyllä ahkera työssäni, mutta vähän sellainen kohlo.

Suurin piirtein joka kerta, kun kumarrun ottamaan kenkiäni pois avustettavan eteisessä, avaan vahingossa ulko-oven pepullani. Takalistoni painaa sitä ovenavausnappulaa kerta toisensa jälkeen.

Olen myös kerran, syystä jota tiedä en, vetänyt kotiin lähtiessäni jalkaani avustettavani tarroilla kiristettävät miestenkengät. Huomasin asian vasta kun asiakkaani tuijotti minua todella ihmeissään.

Tosi-tv antaa terapiaa

TLC-kanava on nykyään keski-ikäisen naisen terapiakanava. Joka ilta tulee 90 päivää morsiamena -ohjelma, jossa seurataan mahdottomia parisuhteita maailmalta.

Kun 63-vuotias amerikkalaisnainen seurustelee kolmekymppisen intialaisen mammanpojan kanssa ja miettii hare krishnalaiseksi kääntymistä, että saisi jäädä rakkaansa luo Intiaan, oma parisuhde ei enää tunnukaan niin hankalalta.

Tai kun kolumbialaisen sulhasen ja amerikkalaisen morsiamen naispuoliset sukulaiset ottavat yhteen ja repivät hiuslisäkkeet toistensa päistä. Kyllä siinä pienet väärinkäsitykset murun kanssa menettävät katkerimman hohteensa.

Kun tämän ohjelman jälkeen katsoo samalta kanavalta vielä Hengenvaarallisesti lihavan, oma elämä alkaakin olla mallillaan.

Sitä voi hyvällä omallatunnolla syödä taas pussillisen Kouvolan lakritsia ja siirtää kuntosalikortin hommaamista… Eihän tässä ole vielä mitään