Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Kahdeksankymppinen kärysi kahdesti rattijuopumuksesta – Pälkäneentiellä kolaroinut mies päätyi ojaan Hauholla

Hätäkeskus sai perjantaina iltapäivällä ilmoituksen, että yhteydenottaja oli ajanut Pälkäneentietä Hämeenlinnan suuntaan, kun hänen eteensä oli kääntynyt henkilöauto Hauhontieltä.

Kuljettaja oli törmännyt eteen kääntyneen auton takaosaan. Hauhontieltä tullut auto oli poistunut paikalta.

Poliisipartio tavoitti paenneen henkilöauton Hämeenlinnan keskustasta. Autoa kuljetti 1940-luvun alussa syntynyt mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 2,26 promillea.

Mies käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvalisuuden vaarantamisesta.

Ja matka jatkui

Samasta henkilöautosta tuli ilmoitus neljä tuntia myöhemmin, kun se oli päätynyt ojaan Vihniöntiellä.

Poliisipartio tapasi ulosajopaikalta miehen, joka oli aikaisemmin päivällä syyllistynyt törkeään rattijuopumukseen. Puhalluskokeen tulos oli nyt 1,98 promillea.

Rikosnimekkeeksi lisättiin edellä mainittujen lisäksi kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kännissä ja huumeissa

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina iltapäivällä Hauholla henkilöauton, jonka kuljettajana oli hieman yli 30-vuotias mies.

Mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja huumepikatesti oli positiivinen. Rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta epäilty mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Autolla lumipenkkaan

Lauantaina kello 23 poliisipartio pysäytti Lukiokadulla epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistusta varten.

Autoa kuljettanut noin 30-vuotias mies puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen lauantain vastaisena yönä Turengissa.

Mies oli menettänyt kuljettamansa auton hallinnan suistuen ajosuunnassa oikealle lumipenkkaan. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.