Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Kuka pölli Tapio Suomisen menomehut?

Hattulalainen selostajalegenda Tapio Suominen on tänä talvena ollut tuttu näky täkäläisillä hiihtoladuilla.

Suominen kehuukin vuolaasti Facebook-sivuillaan Hattulan hyvin hoidettuja latuja, joista lähin lähtee vain parinsadan metrin päästä hänen kotioveltaan.

Viime viikolla hän koki kuitenkin pettymyksen lähiladullaan. Suominen oli jättänyt juomavyönsä lähtöpaikalleen ladun varteen. Hiihdettyään kierroksen hän kuitenkin huomasi, ettei vyötä näkynyt missään. Joku janoinen sankari oli napannut sen mukaansa.

Juttu jatkuu tviitin jälkeen.

Suominen oli lähtenyt seuraamaan johtolankoja kuin Sherlock konsanaan.

– Ulkoilukenkien jäljet johtivat läheisen rivitalon parkkipaikalle, Suominen kertoi etsiväretkensä lopputuloksesta.

Hän myös paljasti sosiaalisen median seuraajilleen, mitä nautintoainetta juomavyö sisälsi. Menojuomana oli tällä kertaa vain laihaa mustikkamehua.

Uusi juomavyö pääsi jo testiin

Seuraavan kerran Suominen päivitti Facebookiin hiihtoretkeltä viime sunnuntaina, jolloin hän intoutui reippailemaan Iivo Niskasen olympiamitalin innoittamana.

Tällä kertaa juomavyö pysyi Suomisen matkassa ilmeisesti koko lenkin ajan, sillä hän oli liittänyt postauksensa kuvan, josta näkyy, että punaisen hiihtopusakka on pinkeänä vatsaa vasten.

– Keskivartalon kumpu johtuu siitä, että juomavyö pullistaa vatsan. Oikeasti… Suominen kommentoi päivityksessään

Suominen oli hankkinut uuden juomavyön heti kadonneen tilalle.

Somepostaustensa perusteella Suominen nauttii tällä hetkellä sporttisesta ja terveellisestä elämästä.

Hän selostaa korisliigaa ja lentopallon naisten mestaruusliigaa Ruutu-palvelussa. Lisäksi Suominen on mukana Kristian Palotien Urheilun äänet -podcastissa.