Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Sairion lakritsilanne Waltteri Torikka esittelee kasvoillaan varustettua puutarhatonttua omakotitalonsa kuistilla

Bilepanda, lakritsilanteinen tanssitähti ja oopperalaulaja Walt­te­ri To­rik­ka on pitänyt matalaa profiilia yksityisasioissaan. Nyt hän on kuitenkin avannut kotinsa ovet Koti ja keittiö -lehdelle.

Jutussa ei mainita kodin sijaitsevan Hämeenlinnassa, mutta Hämptonin oma puskaradio on kuiskaillut jo pidempään miehen majailevan Sairiossa.

Sisustusjulkaisun viime vuoden viimeisessä numerossa nähdyt kuvat sopivatkin täydellisesti Sairion pientaloalueen tunnelmaan.

Kauniisti patinoitunut puusauna, maalatut lankkulattiat sekä korkea huonekorkeus viittaavat vanhempaan taloon. Lisäksi Torikka kertoo, että hänen talossaan on yläkerta ja kellari sekä oma puutarhapiha.

Laulajaidoli on remontoinut taloaan pikkuhiljaa. Yläkerrassa on upouusi kylpyhuone ja kellariin on tulossa miesluola.

– Minun on tarkoitus rakentaa oma studio, mutta toistaiseksi miesluolassa riippuu vain ystäviltä lainattu nyrkkeilysäkki. Siihen voi purkaa turhautumiset, Torikka kertoo sisustuslehdessä.

Huvittavin sisustusesine

Ainoa ulkokuva jutussa on kuistilta, jota suojaa valkoiseksi maalatussa säleikössä rönsyilevä villiviini. Puisella pikkupöydällä komeilee puutarhatonttu, jonka kasvoihin on liimattu valokuva Torikasta itsestään.

– Vietimme naapurin kanssa yhteissynttäreitä puutarhassa ja saimme molemmat lahjaksi puutarhatontun, omilla kasvoillamme varustettuna, Torikka selittää jutussa huvittavimmaksi sisustusesineekseen kutsumaansa tonttua.

Jos Torikan kotitalo siis kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä puutarhatonttuja.