Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linnan Burger laajensi tilojaan ja linja-autoaseman grillillä ei enää tarvitse palella – "En kestänyt katsella vilusta täriseviä ihmisiä"

Entinen parturikampaamo Hämeenlinnan linja-autoaseman itäpäädyssä on saamassa uutta ilmettä.

Lokakuussa Linnan Burgerin avannut Mohammed Hossain Ebrahimi on vuokrannut liikehuoneiston ja avaa siinä tilan ruokailijoille tulevana lauantaina.

Tampereelta Hämeenlinnaan muuttanut yrittäjä on saanut toiminnan rullaamaan.

– Olin oikeasti aika huolissani, mutta alku lähti käyntiin todella hyvin. Ihan selvästi tuntui, että asiakkaat halusivat pelastaa meidät konkurssilta. En osaa sanoin selittää kuinka tärkeää lämmin vastaanotto on ollut meille, Ebrahimi kiittelee.

Vastaus kaupunkilaisille

Lauantaista lähtien Linnan Burgerin hampurilaisia ei tarvitse enää jonottaa pakkasessa. Liiketilan laajennuksessa on pöydät sekä tuolit ja näin korona-aikana kymmenisen asiakaspaikkaa. Normaalioloissa tilaan mahtuu 14 ruokailijaa.

– Tämä on minun vastaukseni hämeenlinnalaisille. En kerta kaikkiaan kestänyt katsella vilusta täriseviä ihmisiä. Halusin tarjota lämpimän paikan, jossa nauttia ruuasta. Olen kasvanut Suomessa ja oppinut täällä, että jokainen ihminen on arvokas.

Seuraajien shokkiburger

Ebrahimi kertoo olevansa todella aktiivinen Instagramissa, jossa hänellä on yli 250 seuraajaa. Sosiaalisessa mediassa hän kysyy toivomuksia esimerkiksi annoksiin.

Asiakkaiden kanssa yhteistyössä syntyi muun muassa “shokkiburgeri” Jönssi.

– Siinä on briossisämpylä, premium-naudanlihapihvi, cheddar- tai aurajuustoa, pekonia, tryffelimajoneesia, marinoitua punasipulia ja rucolaa, Ebrahimi luettelee.

Hän kertoo saaneensa asiakkailta hyviä vinkkejä jopa liiketilan laajennuksen valaistukseen.

Grillin kautta kotiin

25-vuotiaalla yrittäjällä on apunaan parikymppinen pikkuveljensä Hussein Ebrahimi.

– Olen yllättynyt, kuinka kivoja ja ystävällisiä hämeenlinnalaiset ovat. Työ on mukavaa ja haluan joka päivä antaa 100 prosenttia, jotta ihmiset olisivat tyytyväisiä, nuorempi veli sanoo.

Linja-autoaseman grilli on ollut perinteinen pistäytymisen paikka ravintoloista kotiutuville kaupunkilaisille. Aikaisemman yrittäjän aikana grillikioski oli avoinna vain viikonloppuöisin, mutta nyt ruokaa saa myös arkipäivisin.

Ovatko ravintoloiden koronarajoitukset karsineet asiakasmääriä?

– Ajattelin, että niin varmasti tulee käymään, mutta meillä on mennyt ihan samalla vauhdilla kuin ennenkin. En tiedä, mistä se johtuu, Mohammed Hossain Ebrahimi ihmettelee.

Linnan Burgerin laajennuksen avajaiset la 8.1. kello 11 Hämeenlinnan linja-autoasemalla.

Lue myös:

Legendaarisella linja-autoaseman grillillä on taas elämää, vaikka aluksi uusi yrittäjä luuli, ettei Hämeenlinnassa voi ihminen asua