Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimittajalta Koko vuoden 2023 horoskooppi – Katso tästä, mikä menee pieleen työssä, rahassa ja rakkaudessa

Tähdet sen kertovat, mikä menee tänä vuonna plörinäksi työssä, rahassa ja rakkaudessa.

Kauris (21.12. –19.1.). Teet enemmän asioita fiilispohjalta. Niin.

Vesimies (20.1.–19.2.). Olet löytänyt uusia avaimia rahataloutesi kehittämiseen ja saanut aika paljon säästöön sukanvarteen. Fyrkalla onkin jo valmiiksi käyttöä, kun vanha sähkösopimuksesi vaihtuu uuteen. Villasukan voit vetää jalkaan.

Kalat (20.2.–20.3.). Rohkea irtirepäisy arjesta on paikallaan. Ehkä sitten joskus eläkkeellä.

Oinas (21.3.–19.4.). Katselet taaksepäin vanhoja Facebookin profiilikuviasi ja huomaat yllättäviä asioita. Olet melkein jokaisessa otoksessa kaljatuoppi tai skumppalasi kädessä. Muut ovat huomanneet saman asian jo aikoja sitten, etenkin työpaikalla.

Härkä (20.4.–20.5.). Helmikuu lupaa härälle upeaa talvilomajaksoa, mutta valitettavasti Ilmatieteen laitos on asiasta täysin toista mieltä.

Kaksoset (21.5.–20.6.). Kotioloissa on jotain, mikä vetää puoleensa tänä vuonna. Saatat remontoida asumustasi tai haaveillla tilavammasta asunnosta. Voi olla, että remontoit asumustasi ja haaveilet tilavammasta asunnosta aina hautaan saakka.

Rapu (21.6.–22.7.). Tunnelma voi olla hieman tunkkainen ihmissuhteissa, varsinkin vuoden toisella puoliskolla. Ehkäpä olet tunkkainen ihminen.

Leijona (23.7.–22.8.). Uranuksen asento kertoo, että kevät on hyvää aikaa löytää itsessäsi asuva taiteellinen sielu ja toteuttaa unelmiasi. Vahinko vaan, että Uranus ei maksa ruokalaskuasi, lasten harrastuksia eikä television kanavapakettia.

Neitsyt (23.8.–22.9.).Elämäsi on nyt sangen leppoisaa, ja nautit täysin rinnoin sosiaalisesta elämästä ja erilaisista kulttuuritapahtumista vailla huonoa omaatuntoa. Muitten ihmisten mielestä olet varsinainen pain in the ass.

Vaaka (23.9.–22.10.). Kohtaat vuoden aikana monia seksuaalisesti aktiivisia ja seikkailunhaluisia ihmisiä. Voit morjestella heitä ohi mennessäsi.

Skorpioni (23.10.–21.11.). Olet aloittamassa ryhtiliikkeen tipattomalla tammikuulla ja kuntosalikorttikin on hankittuna puoleksi vuodeksi. Telot kuitenkin selkäsi lumitöissä, joten älä vielä tyhjennä baarikaappia.

Jousimies (22.11.–20.12.). Elämäsi palikat näyttävät asettuneen paikoilleen. Kunpa sinulla itselläsikin olisi edes jotain sanomista siihen, missä ne ovat.