Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Firmaliiga | HPK–Ässät keskiviikkona 15.2.

Hpk on suurissa ongelmissa kun rosterista on poissa yli kymmenen pelaajaa ja pisteitä kuitenkin tarvitaan pudotuspeleihin pääsyn varmistamiseksi, ottelua pohjustavat Kasetconista Pekka Leppänen sekä Kari Häti Precis Mainostoimistosta.

1. Ässät on vienyt kolmesta kauden kohtaamisesta kaksi ja Hpk viimeisimmän, millä eväillä saadaan tärkeä voitto raavittua?

2. Joly näyttäisi karkaavan pistepörssin voittoon, edellisestä Hpk:n pelaajan voitosta onkin kulunut jo kaksikymmentä vuotta. Paljonko lopullinen pistemäärä tulee olemaan voittajalla?

3. Tyhjennysmyynnit ovat alkaneet sarjan peräpäässä, kenet ottaisit Kerhon paitaan loppukaudeksi Saipasta, Sportista tai Jypistä? Kuinka mielekkäänä näet tyhjennysmyynnit?

Pekka

1. Viekkaudella, puhtailla taklauksilla sekä tuloksellisella maalin edusta pelillä. 

2. 60 pistettä

3. Tyhjennysmyynnit eivät herätä arvostusta. Turhat muutokset ostopelaajien muodossa sekoittavat vain joukkueen yhtenäisyyttä. 

Kari

1. Vahva viisikkopelaaminen ja energinen yv-peli varmasti helpottavat voiton kotiin tuomista. Ässät on vaikea vastustaja.

2. Oishan se upeeta jos Joly pörssin veisi. Yli 60 pistettä on aina kova suoritus.

3. Kyllä JYPistä Jerry Turkulainen voisi olla sopiva jos saisi jonkun ottaa. Nuori ja nälkänen kaveri. Aika neutraali asenne mulla tohon touhuun on. Tyhjennysmyynti on mielestäni osa nykypäivän Liigaa ja sen kanssa on vaan elettävä.