Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Firmaliiga | HPK–Ilves perjantaina 3.2.

Hpk ja Ilves ovat kohdanneet vasta kahdesti ja molemmat ovat voittaneet kertaalleen. Ennakkotunnelmia sanoittavat Hämeen Konttoritekniikan Jarmo Hiittu sekä Fronerin Tuukka Kaukoranta.

1. HPK on saanut tämän vuoden yhdestätoista ottelusta kymmenestä pelistä pisteitä, riittääkö potku playoffseihin?

2. Loukkaantumiset ovat olleet koko kauden murheena ja lainamiehiä on nähty ennätysmäärä pitääkö joukkuetta täydentää lisää lainapelaajilla jo ennen viikonlopun pelejä? Mitä mieltä olet ylipäätään lainapelaajien käytöstä?

3. Firmaliigaa seitsemän kotiottelua jäljellä, millaisella pelikirjalla paikka kärjessä on tarkoitus ottaa?

Jarmo Hiittu

1. Hyvin riittää virtaa, kerho nousee pleijareihin.

2.  Jos hyviä miehiä olis tarjolla niin mikä ettei, mutta kyllähän kapeella rosterilla pelaaminen kasvattaa luonnetta ja kun sillä menestyy, niin siinä paranee itsetuntokin sopivasti kevättä varten. Kyllä lainapelaajia pitää käyttää, jos yksinkertaisesti ukot ei riitä.

3. Pelikirja pidetään samana. Luotan siihen että onni kääntyy, ja noustaan kerhon lailla loppukauden aikana

Tuukka Kaukoranta

1. Hyvin on kerho taistellut pudotuspeliviivan tuntumassa ja suunta on oikea. Uskon, että tarvittava kipinä kantaa pudotuspeleihin saakka!

2. Loukkaantumisruuhkaan on vaikea varautua kattavasti. Jotain on tehtävä ja tässä lainapelaajat astuvat kuvaan. Voihan tuon myös ajatella olevan vaihtopelaajille näytön paikka, jolloin onnistumisista hyötyy sekä joukkue että pelaaja itse.

3. Meillä on kollektiivisuuteen perustuva veikkaussysteemi, joka on tulouttanut firmaliigan pisteitä yllättävän hyvin. Jatkamme sillä päätyyn saakka!