Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Firmaliiga | HPK–Kalpa keskiviikkona 18.1.

HPK:n ja Kalpan neljättä ottelua ennakoivat IKH:n Christer Tuominen sekä Sähköpalveluiden J-P Vähätalo, jotka ovat Firmaliigan kärkipäässä.

1. Kaudesta 2/3 osaa takana ja kaikki vielä omissa käsissä… nähdäänkö HPK pudotuspeleissä keväällä?

2. Kolmesta Kalpa -kohtaamisesta kahdesti on menty jatkoajalle ja pisteet ovat Kalpalle 6-3, mennäänkö    nyt myös jatkoille?

3. HPK on ottanut viime peleissä todella paljon jäähyjä ja alivoimaa ollaan pelattu runsaasti osittain myös turhien jäähyjen vuoksi, onko valmennuksen vai kapteeniston tehtävä saada hermokontrolli oikealle tasolle ettei pisteitämenetetä hölmöilyjen vuoksi enempää?

Christer Tuominen:

1. Ilman muuta nähdään ja pudotuspeleistä tulee hyvät väännöt

2. Joo ei tarvi mennä, peli voitetaan puhtaasti ilman jatkoaikaa

3. Koutsin ja kapteenin pitää vähän pönkittää kavereiden itseluottamusta niin jäähytkin jää pienemmälle ja päästään pelaan ehjää peliä. 

JP Vähätalo:

1. No tilanne ei ole ihan kaikkein paras, mutta peli on kyllä parantunut    viimeaikoina! Jos en uskoisi niin sitten en oli oikea HPK fani!

2. Ei tartte mennä jatkoille Phili löytää maalijyvän kohdilleen ja LEBE hoitaa loput! Uskotaan lujaa 3 pisteeseen!

3. Molempien hommaa se on! Se on hienoa, että löytyy latausta peleihin ja on tunnetta, mutta kuitenkin pitäisi pystyä kääntämään väännöt niin päin, että kaveri istuu boxissa ja rokotetaan sitten maalilla kaverin hölmöilyistä!