Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Firmaliiga | HPK–Kärpät keskiviikkona 28.12.

Välipäivien kiihkeää kohtaamista näätälauman kanssa pohjustavat Cafe Hoffin Sirpa Soininen sekä Original Energy Finlandin Marko Paasu.

1. Kohtaamiset Kärppien kanssa ovat olleet tasaisia ja laadukkaita otteluita… pisteet ovat kolmen kohtaamisen jälkeen Kärpille 5-4. Millä eväillä Hpk saalistaa tärkeät kolme pistettä?

2. Sairastupa alkaa tyhjenemään ja kokoonpanoon on jopa tunkua, on kerrottu että Hpk on hankkimassa hyökkääjää… onko tälle tarvetta vai pärjätäänkö tällä miehistöllä?

3. Hpk:n ylivoima on tilastojen valossa liigan huonointa, vain 12 maalia 32 ottelussa ennen maanantain Tappara-peliä, nimimiehiä on ylivoima täynnä… täytyykö antaa työrauha tulosyksikön miehille vai räjäyttää ylivoimakoostumukset uuteen uskoon?

Sirpa

1. No jos ei kinkku ole mennyt jalkoihin, niin hyvällä maalivahtipelillä ja vielä paremmalla luistelulla täysi potti kotiin!

2. Jos Puljujärvi ei viihdy Edmontonissa, niin oranssinutuissa on loistokautta pelaavalle kaverille aina tilaa!

3. Pelaajat voivat tulla treenaamaan ylivoimakuvioitaan Cafe Hoffiin cappuccinon ja korvapuustin kanssa. Jätkät, jotka jaksavat vetää kolme jättipuustia yhteen menoon, pistetään ykkösketjuun!

Marko

1. Laadukkaalla ja tiiviillä joukkupelillä. Boksista tulee pysyä poissa ja vastavuoroisesti vastustajan jäähyt pitää pystyä hyödyntämään tehokkaammin, kuin mihin tällä kaudella on tähän asti totuttu.

2. Jaa-a, joukkueenjohto ja valmennus on varmasti parhaiten tilanteen päällä., Vastustajat ovat näemmä toki jatkuvassa kilpavarustelussa. 

3. Siellä on varmaan melkoinen apina selässä äijillä, kun tulosta ei meinaa syntyä. Kyllä siellä lopulta asiat loksahtavat kohdilleen ja tulosta alkaa syntymään.