Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Firmaliiga | HPK–Sport 16.12.

Piristyneen Hpk:n ja Sportin välistä ottelua ennakoivat Tampereen Sähkölaitoksen Taru Västilä ja Kuljetus Tynin Janne Lemmetty.

1. Hpk on voittanut kauden edelliset kohtaamiset ja pisteet ovat menneet 6-0 kerholle, onko Sport helppo suupala nousukuntoiselle kotijoukkueelle?

2. Petteri Nikkilä tekee paluun kasvattajaseuraan, millaista lisäarvoa odotat Nikkilän tuovan Hpk:n alakertaan?

3. Kausi on puolivälissä, millaisen arvosanan annat kerholle ensimmäisestä puolikkaasta? Mikä on lopullinen sijoitus runkosarjan jälkeen?

Taru Västilä

1. Uskoisin Hpk:n voittavan myös kolmannen kohtaamisen, Risto Dufvan pelikirja ei tunnista termiä "voitto hpk:sta" .

2. Nikkilä tuo hyvää avauspelaamista, liikettä sekä ylivoimaan oivaltavia ratkaisuja, tarvittaessa blokin ohi meneviä laukauksia. Myös loppukautta ajatellen voittamisen kulttuuria.

3. Ensimmäinen puolikas on ollut sekava... Loukkaantumisia, valmentajan tilanteen epäselvyyttä ja urheilujohtajan lähtöpassit. Välillä pelattu todella hyvin ja välillä umpi surkeasti. Arvosana 7-. Sijoitus runkosarjan jälkeen on kuudes tai seitsemäs.

Janne Lemmetty

1. Sportilla on tällä viikolla oikein koko Hämeen kattava vieraskiertue. Ensin Pelsujen nokittavana Lahdessa ja sitten tänne Ritarien iltapalaksi! Helposta suupalasta en tiedä, mutta kyllä kaikille hevosille aina kengittäjä löytyy.

2. Ainakin meille katsojille tuo lisäarvoa huomattavasti! Kiekollinen puolustaja, rohkea hyökkäämään ja suu käy jatkuvasti, mikäs sen parempaa. Tervetuloa takaisin!

3. Sarjataulukkoa kun katsoo, arvosana on kohtalainen 6+. Mutta onhan tässä ollut kaikenlaista. Kristallipalloni on vuosihuollossa, joten loppullinen sijoitus jää tässä kohtaa arvoitukseksi. Rohkenisin kuitenkin väittää, että pleijareita Hämptonissa pelataan.