Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Firmaliiga | HPK-ILVES 1.12.

Tupsukorvien pöllytystä ja Pennasen kotiinpaluuta ennakoivat Asbestihanskan Antti Wennström sekä Se Huoltofirman Juha Kortemaa.

1. Ennen keskiviikon rästipeliä HPK:lla on viimeisestä 13 pelistä vain kaksi voittoa, mikä on mielestäsi suurin syy tähän ja mikä voisi olla ratkaisu ongelmaan?

2. Antti Pennanen palaa Rinkelinmäelle valmentamaan pitkän tauon jälkeen, mutta väärän vaihtopenkin taakse, tuoko tämä peliin lisämaustetta?

3. Suoran pudotuspelipaikan raja alkaa karkaamaan Kerholta, millaiset mahdollisuudet näet joukkueella olevan vielä kuuden sakkiin?

Antti Wennström

1. Hyökkäyspään hyökkäyspelin vaisuus, loukkaantumiset ja heikko ylivoima. Yksittäisenä asiana hioisin sitä, kenelle ja minne kiekko hyökkäysalueelle mennessä pelataan. Sen pitää mennä pelaajalle, jolta peli jatkuu aina kontrolloidusti omille.

2. Ehdottomasti. Luulen, että tämä on tunteellinen hetki Pennaselle ja monelle katsojalle. Samalla myös Kerholle herkullinen paikka näpäyttää Ilvestä ja Pennasta nappaamalla voiton, leikkisän tylyllä periaatteella ”Elämä jatkuu, Antti!”.

3. Suoran pudotuspelipaikan suhteen todennäköisyys hiipuu, pudotuspelipaikkaan vielä mainiot saumat. Tämänhetkisellä kuntopuntarilla sinnekään ei ole asiaa, mutta eipäs nyt luovuteta, oranssi valtakunta!

Juha Kortemaa

1. Erikoistilanteissa ja erityisesti yv:llä ei olla onnistuttu kunnolla, tämä on varmasti isoimpia syitä tappioihin. Yv pitää saada toimimaan.

2. En usko vastustajan valmentajan tuovan lisälatausta peliin.

3. Suoran paikan todennäköisyys alkaa olla jo melko huono, eikä säälipleijaritkaan mitenkään varma ole. Kiekkoa häkkiin ja itseluottamus nousuun.